Joni Ekman ja Koira rokkaavat vaan!

Joni Ekman & Koiran debyyttialbumi pistää kintut vispaamaan hikisellä rokillaan.

On kesä 2015. Tavastian lavalle kipuaa Joni Ekman koirineen. Monttuni loksahtaa auki. Just täydellistä rokkia! Kilahdan Joni Ekmanin tuotantoon ihan salamaniskusta. Ekman on vuosien mittaan julkaissut suuren määrän hurmaavaa musiikkiaan.

Ekman-fanitteluni on ollut sangen fanaattista viimeiset pari vuotta. Harvan artistin musiikki haisee enää rokkihieltä. Koska puolivillainen sievistelyrock ei minua sytytä, kiehtoo Ekmanin musiikissa se, että niissä riittää vaarallisen tuntuista säpinää.

Joni Ekmanin ensimmäinen albumi Koira-bändin kanssa jatkaa edellisten Ekmanin julkaisujen viitoittamalla superkuumalla rokkipolulla. Kappaleissa kaihotaan takaisin Somerolle, rokataan vaan – myös Helsingissä – sekä kerrotaan hehkeä tarina lemmenjanoisesta naisesta. Levyn seitsemän biisiä ovat parasta douppia päättymättömiin kesäöihin. Rakastan tätä jytää! Vinyylin voi ostaa esimerkiksi Levykauppa Äxästä.

Rock on, pusssss! ❤

 

 

 

 

Tekijä: Kirsi Kissis

I have the emotional stability of an Ikea table.