Korvakarkkia koronakituiluun / Some ear candy for these corona flavored days

FUCK OFF SADNESS

Musiikki pelastaa.
Music saves.
Also fuck off sadness.

On kai aika tavallista, että tiettynä ajanjaksona elämässäsi koukutut tiettyihin biiseihin. Kuuntelet niitä uudelleen ja uudelleen. Ihan puhki kuuntelet. Listasin biisejä, joita olen kuunnellut jostain syystä tänä vuonna enemmän kuin muita. 

In English

I guess it’s pretty common to be hooked on certain songs at a certain point in your life. You listen to them over and over again. You’re just listening ’til they break. Listed songs that I have listened to for some reason this year more than others.

666. John Maus – My Whole World’s Coming Apart

Olen vajonnut näinä uuden normaalin aikoina normaalia useammin sangen apokalyptisiin mietteisiin. Koko maailma on niin paskana! John Mausin tummanpuhuva syntikkasoppa on parasta lääkettä hoitamaan synkkää päätä. My Whole World’s Coming Apart on täydellinen maailmanlopun sukkadiskobiisi, jonka tahtiin kannattaa yksin tai yhdessä pimeässä tanssailla.

In English

I’ve fallen into these new normal times, more often than normal rather apocalyptic thoughts. The whole world is so shit! John Maus’ dark-speaking synth soup is the best medicine to treat a gloomy head. My Whole World’s Coming Apart is the perfect apocalyptic sock disco track to the beat to pass alone or together in the dark to dance.

777. Meiju Suvas – Kauas pois

Päivänvalon kadottua Suomesta on aikalailla jatkuvasti haluttanut häipyä jonnekin lämpimään paikkaan palmun alle makaamaan – tai Siriukseen. Meiju Suvaksen Kauas pois -jytke on ollut parasta douppia kaukokaipuuseen ja avaruusunelmointiin. Biisin kaihoisa tunnelma vie mukanaan ja koukuttaa kuunteluhommiin uudelleen ja uudelleen. Aloha!

In English

After the disappearance of daylight from Finland, I have constantly wanted to disappear somewhere in a warm place to lie under a palm tree – or Sirius. Meiju Suvas’ Far Away has been the best dope for longing and space dreaming. The longing atmosphere of the song takes you along and hooks you up for listening tasks over and over again. Aloha!

666. Choir Boy – Complainer

Olen valittanut nykyisin jatkuvasti. Kun pitää olla kotona. Kun ihmiset eivät käytä kasvomaskeja. Kun tullaan liian lähelle. Kun Trump. Kun ei ole keikkoja. Ja niin edelleen. Choir Boyn Complainer on kuin hunajainen omien sanojen onanointihitti pikkukorvilleni. Minä se olen vain tällainen valittaja. Miten ihanaa!

In English

I complained about the currently ongoing response. When you have to be home. When people don’t wear face masks. When they get too close. When Trump. When there are no gigs. And so on. Choir Boy’s Complainer is like honey’s own word onanizing hit on my little ears. I am just such a complainer. How lovely!

777. The Beloved – Sweet Harmony

Muutama minuutti söpöhöpöharmoniaa tähänkin vuoteen? Kyllä kiitos! The Belovedin ikihitin Sweet Harmonyn pehmeä, rentouttava jumputus suhahtaa päähän suloisesti kuin italialainen prosecco. Cin cin!

In English

A few minutes of cute night harmony this year too? Yes please! The Beloved’s soft, relaxing jump of Sweet Harmony’s percussionist whistles in the head as sweetly as the Italian Prosecco. Cin cin!

666. Kari Aalto & Rastakarai – Saba-daba duba-daba

Saba-daba duba-daba -reggaebiisi tuo hymyn huulille ja aivan kaikki paska kaikkoaa pois päästä. Aivan kaikki paska katoaa. Laulattaa. Kari Aalto & Rastakarain äänitaide helisee korvissani säteillen onnen tunnetta joka soluuni. Kartsan sanailu on parasta huumetta. Mieleni laukkaa Jamaikalle, Kallioon ja vaikka minne. Korona what? ❤

In English

Saba-daba duba-daba reggae song brings a smile to your lips and just about all the shit gets out of head. Absolutely all the shit disappears. Singing. The sound art of Kari Aalto & Rastakarai rings in my ears, radiating a feeling of happiness in every cell. Kartsa’s wording is the best drug. My mind gallops to Jamaica, Rock and wherever. Corona what? ❤

English translations by Google Translate:)

Tekijä: Kirsi Kissis

I have the emotional stability of an Ikea table.