Ryan Kayhartin musiikki pamauttaa aivot onnen mutkille / Ryan Kayhart’s music bangs the brain on the twists and turns of happiness

Ryan Kayhartin omalaatuisen musiikin maailmaan
ON TURVALLISTA KADOTA
ja transsailla kuin viimeistä päivää.

In the unique world of Ryan Kayhart’s music,
IT’S SAFE TO GET LOST
and start trancing as if it was the last day of your life.

Olen ollut jostain ihme syystä detox-kuurilla muutaman viikon ajan. Oloni alkaa olemaan psykedeelisen kevyt. Ainoa painava kohta minussa on enää talviapatian paisuttama pää. Tarvitsen nyt jotain, joka pamauttaa aivoni onnen mutkille. Ryan Kayhartin omalaatuinen makuuhuonepopmusiikki vastaa täydellisesti tähän tarpeeseen.

In English

I have been – for some unknown reason – on a detox diet for some weeks. Starting to feel psychedelically light. The only weighty point in me is the head swollen with winter apathy. Now I need something that will bang my brain on the twists and turns of happiness. Ryan Kayhart’s quirky bedroom pop music perfectly meets that need.

Ryan Kayhart on amerikkalainen soolomuusikko, joka liitelee lo-fi-outoiluineen aivan omissa sfääreissään. Yhtenä hetkenä saat korvillesi avantgardemaista supersuhinaa, toisena taas koukuttavia weirdopopsaundeja – ja vaikka mitä.

In English

Ryan Kayhart is an American solo musician who is floating with his lo-fi oddities in his very own spheres. At one point you get an avantgarde super buzz in your ears, at another you get addictive weirdo pop sounds – and whatever.

Kayhartin musiikki on kiehtovaa ja ennalta-arvaamatonta. Et voi etukäteen mitenkään arvata, millaisia äänimaailman koukeroita ilmoille seuraavalla hetkellä sujahtaa. Hypnoottista. Ajoittain unenomaista menoa. Kayhartin lauluvokaalit tuovat kappaleisiin coolin ja vahvan mausteen. Sanoitukset ovat tämän universumin tuolta puolen kiehtovine sanavirtoineen. Olen koukussa.

In English

Kayhart’s music is fascinating and unpredictable. You can’t even imagine in advance what kind of intricacies the sound world will slip into the air at the next moment. Hypnotic. Occasionally dreamy. Kayhart’s vocals bring a cool and strong spice to the songs. The lyrics are just beyond this universe with all those fascinating streams of words. I’m addicted.

Ryan Kayhartin musiikkia on julkaistu usea albumillinen. Täydellistä, sillä haluan kuunnella kappaleita uudestaan ja uudestaan. Albumin toisensa jälkeen. Taas ja taas. Kayhartin omalaatuisen musiikin maailmaan on turvallista kadota ja transsailla kuin viimeistä päivää. Biisit tuovat auringonpaistetta syvimpäänkin synkkyyteen.

In English

Several albums of Ryan Kayhart’s music has been released. Perfect, because I want to listen to the songs over and over again. Album after album. Again and again. In the unique world of Kayhart’s music, it’s safe to get lost and start trancing as if it was the last day of your life. The songs bring the sunshine even to the deepest gloom.

Ryan Kayhart, Bandcamp

Tekijä: Kirsi Kissis

I have the emotional stability of an Ikea table.