Magic Frog täyttää villeimmätkin vaatetoiveet / Magic Frog fulfills even the wildest clothing desires

Kuvat: Magic Frogin kuva-arkisto

Selailen Instagramissa Kuhmo-asioita ja kuin kohtalon johdattelemana ajaudun Magic Frog -nimisen vaateompelimon tilille. Silmäni alkavat välittömästi ahmimaan toinen toistaan upeampia vaatekuvia. Henkeäni ihastuksesta haukkoen selailen myös Magic Frogin Facebook-sivua ison tovin. Mikä maaginen löytö!

Mielikuvitukseni alkaa heti laukkaamaan. Voisinpa nyt sujauttaa näkemäni kuumaakin kuumemman PVC-asun päälleni ja ratsastaa sähäkällä moottoripyörällä ihailemaan auringonlaskua Kuhmon Lammasjärven rannalle.

Vaatesuunnittelija ja ompelija Eeva Aarimaa on perustanut Magic Frogin vuonna 1993. Aarimaalla on vankkaa osaamista vaatealalta ja hän on suunnitellut ja ommellut vaatteita koko elämänsä ajan. Hän on opiskellut ompelu- ja vaatesuunnittelualalla sekä tekstiilisisustajan yrittäjäpainotteisella ompelulinjalla. Aarimaa kertoo asuneensa suuren osan elämästään Kuopiossa sekä monta vuotta (2002-2017) Iittalassa. Kuhmoon Eeva muutti miehensä kanssa vuonna 2017. He asuivat aluksi tyttären ja hänen miehensä mökillä. Sitten löytyi talo Kuhmon keskustasta ja sinne pariskunta jäi asumaan, vaikka alunperin suunnitelmissa oli ollut muutto Espanjaan.

Magic Frogin päätuotteita ovat mittatilauskäsitöinä tehdyt PVC- ja tekonahkavaatteet. Kuhmossa toimivaan vaateompelimoon satelee tilauksia ympäri Suomea. Ennakkoluuloton Eeva toteuttaa villeimmätkin vaatetoiveet. Eipä ihme, että Magic Frogilla on oma vakioasiakaskuntansa ja toimintavuosien varrella Aarimaa on toteuttanut tuhansia persoonallisia vaatteita.

Magic Frogilla on myös hurmaava nettikauppa, joka suorastaan kutsuu verkkoshoppailutouhuihin: on ihastuttavia alusasuja, hameita ja mekkoja, housuja, kasvomaskeja, nahkatuotteita, puseroita ja liivejä, PVC- ja tekonahkatuotteita, takkeja ja vaikka mitä muuta. Myös verkkokaupan tuotteita on mahdollista tilata omilla mitoilla.

Vahva persoonallinen ote on vaatebisneksessä melkoinen valttikortti, sillä monet haluavat erottautua vaatteillaan harmaasta ihmismassasta. Magic Frogin tuotetarjonta vastaa täydellisesti tähän tarpeeseen.

Vaikka PVC- ja tekonahkatuotteet ova Magic Frogin päätuotteita, tehdään vaatteita myös muista materiaaleista – esimerkiksi aidosta nahasta, sametista, pellavasta ja puuvillasta. Ompelimoon voi myös toimittaa oman kankaan tilauksen yhteydessä. Lisäksi Aarimaa tekee korjausompelutöitä. Magic Frog on saanut hyvää palautetta asiakkailtaan. Vaatteet istuvat hyvin ja pysyvät käyttökelpoisina jopa yli kymmenen vuotta.

Magic Frog tarjoaa priimatason asiakaslähtöistä palvelua ja silmiä hiveleviä tuotteita. Tämä ainutlaatuinen vaateompelimo kannattaa tsekata ja toteuttaa omat vaatefantasiat!

In exotic English

I browse Kuhmo things on Instagram and as if led by destiny, I drift into the account named Magic Frog. My eyes immediately begin to devour each other’s more stunning clothing. Barking at the delight of my spirit, I also browse Magic Frog’s Facebook page in a big way. What a magical discovery!

My imagination immediately starts running. I wish I could now slip on a hotter than hot PVC outfit I saw and ride a motorbike to admire the sunset on the shores of Lake Lammasjärvi in ​​Kuhmo.

Clothing designer and seamstress Eeva Aarimaa has been running Magic Frog since 1993. Aarimaa has designed and sewed clothes all her life. She has studied sewing and clothing design, as well as an entrepreneur-focused sewing line for textile decorators. Aarimaa says that he has lived most of his life in Kuopio and for many years (2002-2017) in Iittala. Eeva moved to Kuhmo with her husband in 2017. They initially lived in the cottage of their daughter and her husband. Then a house was found in the center of Kuhmo and the couple stayed there, although originally there had been plans to move to Spain.

Magic Frog’s main products are custom-made PVC and faux leather clothing. Orders for Magic Frog in Kuhmo are coming from all over Finland. The open-minded Eeva fulfills even the wilderst clothing desires. No wonder that Magic Frog has its own regular customer base and over the years Aarimaa has produced thousands of personal clothes.

In addition, there is an online store with a wide selection of lovely lingerie, skirts and dresses, trousers, face masks, leather goods, sweaters and vests, PVC and faux leather products, jackets and many other products. It is also possible to order e-commerce products customized to your size.

A strong personal grip in the clothing industry is quite a trump card, as many people want to stand out from the gray crowd with the clothes. Magic Frog’s product range perfectly meets this need.

Although PVC and faux leather products are Magic Frog’s main products, clothing is also made from other materials – such as genuine leather, velvet, linen and cotton. You can also deliver your own fabric to the sewing shop when ordering. In addition, Aarimaa does repair sewing work.

Magic Frog has received good feedback from its customers. The clothes fit well and stay usable for up to more than ten years. Magic Frog offers a prime level of customer-oriented, eye-catching sewing service. Check Magic Frog out and make your personal clothing fantasies come true!

Tekijä: Kirsi Kissis

I have the emotional stability of an Ikea table.